За втора поредна година жителите на Баните са събраха на

...
 За втора поредна година жителите на Баните са събраха на
Коментари Харесай

За втора година община Баните отбеляза на площада Трифон Зарезан и свети Валентин

 За втора поредна година жителите на Баните са събраха на площад " Шести май " в селото, с цел да отбележат дружно " Празника на виното, любовта и още нещо ". Инициативата във връзка Трифон Зарезан и свети Валентин е на локалната общинска администрация с поддръжката на Центъра за обществена рехабилитация и интеграция.
 
Въпреки ниските температури жителите и гостите на Баните се включиха в празника, отпиха по чаша греяно алено вино и се почерпиха с бонбони-валентинки и сладки. 
 
Инициативата е на кмета на община Баните Павлин Белчев, който е на мнение, че би трябвало да има сходни мероприятия, които да останат за спомен освен за локалното население, само че и за туристите.
 
" Организираме много постоянно сходни начинания. Сега следва Баба Марта, 3 март, Великденска работилница, по-късно идва празникът на общината – 6 май. Всичко вършим за хората ", сподели за Българска телеграфна агенция Светла Терзиева младши специалист отдел " Туризъм " в общинската администрация.
 
С помощта на екипа на Центъра за обществена рехабилитация и интеграция работим за запазване на традициите. Включваме се в доста обществени и разнородни действия и участваме в събитията, които приготвя Община Баните, уточни Биляна Кючукова, шеф на центъра.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР